Sen Erkeksin, Büyük Düşün!

Belki de bütün erkeklerin en büyük problemlerinin başındaki şey güven eksikliği. Yapılan ilk yanlış kendini kıza uygun görüp görmemek. Ne yani; bir Ricky Martin burnuna, Paul Walker bakışlarına, Johnny Depp çene yapısına, Ömer Çelakıl saçlarına, Serdar Ortaç gibi romantizm anlayışına sahip olmamanız sizin suçunuz mu? Keşfedilmesi gereken daha başka fiziksel özellikleriniz varken takılıp kalınan problemler bunlar mı? Tabii ki de hayır!

Bir erkek başlangıç olarak daima alt seviyeyi seçer. Vasat diye tabir edilen kızlar... Sebebi güven eksikliğidir, kendini bu şekilde kabul ettirirse diğerlerine karşı da başarılı olacağını düşünür ki tamamen yanlış bir düşüncedir. Herkesin peşinden bakıp dudaklarını ısırdığı seksi sekreter dururken kareli uzunkol tişörtleri olan neredeyse ayaklarına kadar inen mini eteğini siyah ve kalın kilotlu çorapla giyen fotokobici kızı kim ne yapsın! Önemli olan kendine güvendir, büyük düşünmektir. Kadınlar zoru zorlayan erkekleri sever. Her ne kadar yakışıklı diye tabir edilen erkekler sizlerden 16 adım daha ileride olsa da sahip oldukları kibirleri yüzünden ilk adımı daima kadınlardan beklerler. Kadınlar böyle erkeklerden hoşlanmaz; kendileri için uğraşan, sahip olmak için verilen çabayı görmek isterler.

Kendinize güveniniz ne kadar çok olursa işiniz o kadar kolaylaşır. Burnunuz, gözleriniz, çene yapınız, saçınız her ne kadar mükkemmel olmasa da size mükkemmelik katacak fiziksel bir yapınız illaki vardır. Aynaya baktığınızda nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi olmamalı. Fotoğraflarda at hırsızı gibi çıkıyor olmak, vesikalıklarda yavşak gibi çıktığınızı sanıp kimliklerinizi çıkarmaya utanmak sizlerin suçu da değil. Mükkemmelliyet her zaman olumlu şeyler getirmez, bazen olumsuzluklar en mükkemmel şeylerdir.

Sizlere canlı kanlı, hatta şeyk it ap şekerim bir örnekle bu anlattıklarımı kanıtlayıp özetlemek istiyorum.
Kenan Doğulu... Önce vasat bir erkekti, yemek yememiş olanlar ya da yemiş olanlar fotoğrafı görmeden önce mola verip Room in Rome adlı filmi izleyebilirler.
Kıllı göğüsler, sarıya çalan dişler, çingen arabası gibi saçlar, hantal bir vucut, kürek sapı kadar boy... Kareli uzunkol tişörtleri olan neredeyse ayaklarına kadar inen mini eteğini siyah ve kalın kilotlu çorapla giyen fotokobici kız bile bakmaz lan buna!
Ama kendine güvenip, içindeki cevheri keşfeden Kenan, şuanda Türkiye'nin en seksi denilebilecek kadınıyla beraber.
________
Sonuç olarak en iyi kadını elde edebilmek için sahip olunması gereken ilk şey güvendir. Neden bir Kenan-Beren çifti de siz olmayasınız!
Seksi kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buralar eskiden hep yorumdu.